RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
AUTO-DESBALLESTAMENTS LA GLEVA, SL.L. B61001327,amb domicili al C/ Teixidors, Parcel·la 27 (Pol. Ind. Torroella), 08508, Les Masies de Voltregà. Telèfon 938571153 i mail gestio@desguaceslagleva.com.

FINALITAT
La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb els exclusius fins de complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació d’aquesta.

LEGITIMACIÓ
La base legal pel tractament de les seves dades és l’execució de la relació comercial entre el titular de la dada i el responsable del tractament i aquesta informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial/contractual o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS
Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat, AUTO-DESBALLESTAMENTS LA GLEVA, S.L. no cedirà les dades a tercers, excepte que mediï obligació legal.
Suposant que, per la realització de tractaments tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, es conti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat davant de tercers.

DRETS
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si cal, sol·licitar la supressió quan, entre motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per la qual van ser entregades així com retirar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides, però el tractament de les mateixes estaran subjectes a limitacions.
Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no s’aplicaran en aquest cas per la tipologia de dades i tractament d’aquests.

Open chat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
com et puc ajudar?