Política Ambiental de Autodesballestaments La Gleva

AUTODESBALLESTAMENTS LA GLEVA vol manifestar públicament que ha decidit implantar un sistema de gestió ambiental a les seves instal·lacions de Les Masies de Voltregà, incloses totes les activitats que s’hi duen a terme.

Conscients de la importància de la protecció del Medi Ambient, agafem el compromís de dur a terme la nostra activitat de la manera més respectuosa possible amb el nostre entorn. És per això que, en primer lloc, adquirim el compromís de complir amb la legislació vigent, així com altres requisits de caràcter voluntaris que hàgim establert i de desenvolupar millores en el nostre treball diari destinades a contribuir a la preservació de l’entorn.

Els principis sobre els quals sustentem el nostre desenvolupament en matèria de protecció del medi ambient són els següents:

Tots aquests principis s’emmarquen en un procés de millora contínua i de prevenció de la contaminació que implicarà la revisió d’aquesta política de forma periòdica, així com dels objectius plantejats.

Amb tot l’exposat, a AUTODESBALLESTAMENTS LA GLEVA pretenem contribuir a la conservació del Medi Ambient, i esdevenir un referent per altres iniciatives que, de forma espontània puguin anar sorgint.

Open chat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
com et puc ajudar?